Pure Egg Menbrane Életminőséged Érdekében

LifeStyle&HomeStyle Ritával

LifeStyle&HomeStyle Ritával

MIÉRT OLYAN EGÉSZSÉGES A FOKHAGYMA? - A FOKHAGYMA GYÓGYHATÁSAI

Természetes szövetségesed immunitásod megerősítésében - Ismerd meg a fokhagyma jótékony hatásait

2022. október 13. - Pál Ispán Rita

 

305546897_1712970892409456_7292095489149764671_n.jpg

Ezt a fűszernövényt már közel ötezer éve ismerik és használják az emberek. Egyiptomi tekercsek és görög orvosi feljegyzések is megemlékeznek a fokhagyma gyógyító hatásáról, amelyet számos betegség kezelésére alkalmaztak. A fokhagyma talán a gyógynövényvilág csodaszere. Az ősi egyiptomiak nemcsak bálványozták a fokhagymát, hanem a rabszolgáikat is azzal etették, hogy egészségesek legyenek.

Ez a különleges gyógynövény úgyszólván mindenre alkalmas, a fülfertőzések kezelésétől kezdve a szívbajok gyógyításán át, egészen a rákos megbetegedések esetleges kiegészítő kezeléséig. Még tüdőbaj kezelésére is használták, nem is sikertelenül.

Louis Pasteur annak idején néhány gerezd fokhagymát tett egy baktériumtenyészetet tartalmazó petri csészébe. Nagy meglepetésére azt tapasztalta, hogy a fokhagyma valóban elpusztított számos kellemetlen baktériumot.

Az 1950-es években Albert Schweitzer afrikai missziós munkája során fokhagymával kezelt kolerában, tífuszban és amőbás vérhasban szenvedő betegeket. Mindkét világháború alatt, amikor még az antibiotikumok nem álltak rendelkezésre, fokhagymát használtak a harctéren a sebek fertőtlenítésére és az üszkösödés megakadályozására. A szovjet hadsereg olyan nagy mértékben alkalmazta a fokhagymát, hogy el is nevezték „orosz penicillin”-nek.

 

pexels-jievani-8185498.jpg

A FOKHAGYMA TITKA A HATÓANYAGAIBAN REJLIK

 

Annak ellenére, hogy a fokhagyma jótékony hatását több tényezőnek köszönhetjük, valamint, hogy a tudomány úgy véli, hogy egészségjavító hatása sok különböző hatóanyag interakciójából adódik össze, az alliint tartják az egyik legfontosabb hatóanyagnak. A fokhagyma felaprítása és pucolása következtében az alliin aminosavvá változik, melynek neve allicin. A fokhgymát elfogyasztva az allicin hatására megnő a vérben az antioxidánsok mennyisége, melyek képesek szembeszállni a szabad gyökök károsító hatásával. Ennek köszönhetően lelassul a szervezetünk öregedési folyamata. Lássuk, hogy milyen további hatásai vannak a fokhagymának.

garlic.jpeg

NÉZZÜK AKKOR MIRE JÓ A FOKHAGYMA ÉS MILYEN HATÁSSAL VAN A SZERVETÜNKRE:

  • Dr. Gustav Belz professzor a szív-, és érrendszeri betegségek mainzi kutatóintézetének igazgatója kétszáz embert vizsgált, akik közül száz a múltban rendszeresen fogyasztott fokhagymát. Kiderült, hogy a fokhagyma evők lényegesen életerősebbek voltak és erős érfalakkal rendelkeztek. Ez az eredmény azért fontos, mert az emberek érfala életük második felében általában megkeményedik. Megállapították, hogy a rendszeres fokhagymafogyasztás eredményeként az emberek 15 évvel tovább maradnak fiatalok, mivel a fokhagyma hatása tehát, hogy megvéd az érelmeszesedéstől, segíti a szív munkáját valamint javítja a vérkeringést. Fontos gyógynövény a szív- és érrendszer állapotának javításában. Rendszeres használata csökkentheti a vérnyomást, a magas koleszterinszintet, és segít megelőzni az érelmeszesedést. A nyers fokhagyma ugyanis allicint tartalmaz, amely lazítja a véredények sima izmait. Amikor ezek az izmok ellazulnak, a vérerek tágulnak és a vérnyomás csökkenhet.
  • A fokhagyma fontos antibiotikum, de a gyógyszertári antibiotikumokkal ellentétben antivirális hatású is. Megfázás, influenza, hörghurut, tüdőgyulladás és más fertőzések esetén úgy segít, hogy közben nem rombolja le a bélflórát mellékhatásként. Hatékony emésztőrendszeri zavarok, gyomor-, és bélpanaszok,  enyhítésére.  Az allicin egy kén tartalmú vegyület, ennek okán baktérium-, vírus-, és gombaölő hatása is van. A gyógyszeriparban főként ezen tulajdonságát használják. 
  • A fokhagymának kimutatták rák-megelőző hatását is, egyes kutatások arra utalnak, hogy a fokhagyma elfogyasztása segíthet megelőzni bizonyos rákfajtákat. Több tanulmány is kapcsolatot talált a fokhagymában gazdag étrend és a gyomor-, vastagbél-, nyelőcső-, hasnyálmirigy- és emlődaganatok között.de ezen a vonalon aztán nem indult meg gyógyszer fejlesztés.
  • A fokhagyma erősíti a csontokat A fokhagyma sok B6- és C-vitamint, cinket és mangánt tartalmaz, melyeknek fontos szerepük van csontjaink egészségében, illetve megerősítik a kötőszöveteket. 
  • A fokhagyma agyra gyakorolt hatása A fokhagyma képes megvédeni az agysejteket a károsodástól. Ezt egy speciális szénhidrát származék, a FruArg magas koncentrációjának köszönhet. Ebből kifolyólag olyan időskori betegségek megelőzésénél is segíthet, mint például a demencia.

Ha szeretnéd te is támogatni az immunrendszered vagy a szervezeted természetes módon, akkor kiváló erre az

Immunity Garlic Power

 

étrendkiegészítő a BlueNature - től

 

Nagyon magas a fekete bodza bogyó tartalma 100mg / kapszula. Mellé tartalmaz még bodorrózsát és ördögcsáklyá. A BlueNature termékei 100%-ban természetes összetevőkből állnak, gyümölcs és zöldség koncentrátumok! 

immunity.jpg

A Immunity Garlic Power étrend-kiegészítő természetes módon erősíti az immunrendszert annak érdekében, hogy a test könnyebben megbirkózzon a vírusokkal. Három erős, természetes eredetű hatóanyagot foglal magában: fokhagyma-, bodorrózsa- és ördögcsáklya-kivonatot.
Mi a különbség a Immunity Garlic Power és más piacon kapható, fokhagymát tartalmazó étrend-kiegészítők között?

Magas hatóanyag-koncentráció
A Immunity Garlic Power-ben található minden növényi kivonat a szabványoknak megfelelő, állandó, nagy mennyiségű hatóanyagot tartalmaz. Minden kapszula 4,2 mg allicint és 8,4 mg alliint tartalmaz, amelyek az egészség szempontjából igen értékesek, mivel felveszik a harcot a mikrobákkal, azaz a vírusokkal és baktériumokkal. Ezenkívül 10 mg-ban polifenolokat is tartalmaz, amelyek antioxidáns hatásuk révén pozitív hatással vannak a szervezet regenerálódására.

A "clean label" filozófiájának megfelelő összetétel
A "Clean label" azt jelenti, hogy az étrend-kiegészítő csak a szükséges összetevőket tartalmazza, töltőanyagok, sűrítők, tartósítószerek és egyéb szükségtelen anyagok nélkül.

Összetevők:

 

Fokhagyma:

  • vírusölő hatással bír;
  • segít megelőzni a felső légutak fertőzéses betegségeinek kialakulását, valamint lerövidíti azok lefolyását;
  • természetes antibiotikumként is használják, meggátolja a baktériumok fejlődését

A fokhagyma egyéb jótékony hatásai:

  • segít immunrendszerünk általános erősítésében;
  • jó hatással van a tápcsatorna működésére és segít az élősködők eltávolításában;
  • reumaellenes hatású - csökkenti az ízületi gyulladást;
  • képes legyőzni a szabad gyököket és lassítja az újabbak kialakulását, ezáltal pedig késlelteti a szervezet öregedését.

Bodorrózsa:

  • immunrendszer-serkentő tulajdonságai miatt nagyra becsülik;
  • gátolja a vírusok terjedését*, mivel megakadályozza, hogy elhagyják a fertőzött sejteket, és megakadályozza, hogy további sejteket fertőzzenek meg;
  • antimikrobiális hatás széles spektruma: felveszi a harcot mind a vírusokkal, mind pedig a baktériumokkal, gombákkal, protozoákkal és az élesztőgombákkal;
  • antioxidációs hatású, megvédi a sejteket a szabadgyökök hatásai ellen.

*élő szervezeten kívül (in vitro) végzett kutatás

Ördögcsáklya:

  • fájdalomcsökkentő és gyulladáscsökkentő hatású (ahogyan azt a jelenleg végzett kutatások is igazolják)*
  • a fitoszterolok csökkentik a vér koleszterinszintjét, pozitív hatással vannak a szívre és a keringési rendszerre, gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkeznek;
  • A fenolsavak segítenek a káros baktériumok leküzdésében.



Trió: A fokhagyma + bodorrózsa + ördögcsáklya a legjobb választás azok számára, akik természetes módon szeretnék javítani szervezetük immunitását.

 

Használd a Immunity Garlic Power-t, amennyiben:

  • természetes módszert keresel a vírusok és baktériumok elleni védelemre
  • segíteni szeretnél immunrendszerednek
  • meg szeretnéd előzni a megfázás és a felső légutak fertőzésének kialakulását

valamint szeretnéd enyhíteni ezek lefolyását.
Használj napi egy kapszulát bő vízzel leöblítve.
Használd a Immunity Garlic Power-t az Vitamin C Natural. A két étrend-kiegészítő kiegészíti egymás hatékonyságát:

  • A Immunity Garlic Power vírusölő
  • és antibakteriális hatással rendelkező összetevőket juttat a szervezetbe, míg az Vitamin C Natural természetes C-vitamin gazdag forrása, amely az immunrendszer megfelelő működéséhez szükséges.

A Immunity Garlic Power 3 havi használatát követően ajánlott 2-3 hét szünetet tartani.

Miért is éri meg Neked, hogy klubtag vagy?

  1. Nagykeráron töltheted fel a háztartásodat olyan termékekkel amelyeket mindennap használsz! Így nem idegennél hagyod a pénzedet a boltban hanem magadnál, a saját üzleteben! Akár 90%-os kedvezményt is kaphatsz!
  2. Olyan termékek kerülnek a háztartásodba és olyan termékeket használsz amik jobb minőségűek mint a bolti, tehát kevesebbet kell belőlük használni  alkalmanként, így tovább tart! Ezáltal környezet tudatosabbá is tudsz válni, és még megtakarításod is keletkezik!
  3. Cipelned sem kell hiszen házhoz hozza a futár!
  4. Ha jól vásárolsz nincs szállítási díjad sem, de kaphatsz szállítási díj akciót is!
  5. Jutalmazzák a vásárlásaidat

 

 NÉZD MEG AZ AKTUÁLIS KATALÓGUS-T 

 KATTINTS IDE AMENNYIBEN SZERETNÉL TE IS KLUBTAG LENNI ÉS AKTIVÁLD A SAJÁT WEBIRODÁDAT 

Pure Egg Menbrane Életminőséged Érdekében

 

474562d1f9b5ffc729b2c10da06678fbfaadbde9_hub1-545x328px.jpg

Pure Egg Membrane

 

 5077

Innovatív étrend-kiegészítő, amely a tyúktojáshéj porított hártyáját tartalmazza, amely gazdag könnyen emészthető kollagénben, hialuronsavban, endogén és exogén aminosavakban és egyéb fehérjékben, például kondroitin-szulfátban, valamint mikroelemekben, például vasban, szilíciumban és cinkben.  Természetes C-vitaminnal van dúsítva, amely támogatja a kollagén megfelelő szintézisét az emberi szervezetben az ízületek, kötőszövetek, inak és a bőr megfelelő állapotának megőrzését.

Étrend-kiegészítő az ízületek, inak és bőr egészségének támogatására.
Pure Egg Membrane hatása:

  • Segít az ízületi porcok regenerálásában.
  • Serkenti az ízületek mozgásképességét.
  • Minimálisra csökkenti a sportsérülések kialakulását, lelassítja az ízületi porcok elhasználódását.
  • Hozzájárul az ízületek gyulladásának visszaszorításához, csökkenti a duzzanatot és a fájdalmat.
  • Segít a bőr állapotának javításában.
  • Segíti a szervezet elasztinszintézisét és -szállítását
  • Segít javítani a bőr rugalmasságát és feszességét.

Lengyel tudósok felfedezése globális léptékben: sok évnyi kutatás után sikerült olyan technológiát kifejleszteni, amelynek köszönhetően a tyúktojás héjának porított hártyái optimális arányban megtartják az összes értékes összetevőjüket.

Ez az áttörő technológia lehetővé teszi a hártyák leválasztását vegyszerek használata nélkül, aminek köszönhetően teljesen tiszta membránt kapunk.

Magas biológiai biztonság – a tojáshártyákból származó kollagént az jellemzi, hogy gyakorlatilag nem képes kiváltani allergiás és immunológiai reakciókat.

A hártya kinyerése öko megoldás, amely biztonságos a környezetre és az állatokra is.

Összetevői:

A természetes tyúktojáshéjhártya egy a természet által létrehozott biogén anyag, amely a kötőszövetek, az ízületek és a bőr számára előnyös összetevőket foglal magában.
A tyúktojáshártyában előforduló minden természetes összetevő szinergikus, komplex hatást fejt ki, nem mindennapi hatékonyásággal rendelkezik. Ezért a hártyát a "természet csodájának" is hívjuk.

  • I, II, III, IV, V, X típusú kollagén
  • Hialuronsav
  • Egyéb fehérjék, például kondroitin-szulfát
  • Endogén és exogén aminosavak
  • Nyomelemek, például vas, szilícium, cink
CSIRKETOJÁSHÉJ-HÁRTYA, ebben: 738mg
KOLLAGÉNEK kb. 25%
EGYÉB FEHÉRJÉK (beleértve a gazdag, ciszteinben, kondroitinben, fibronektinben és más anyagokban) kb. 68%
HIALURONSAV kb. 5%
MIKROELEMEK (Fe, Co, Si, Cu, Zn) kb. 2%
TERMÉSZETES C-VITAMIN 22mg


Kollagén
A legfontosabb szerkezeti fehérje, amely az emberi szervezet minden fehérjéjének 30%-át adja. 25 éves kortól a szervezet kollagéntermelése csökken.

A tojáshéjhártyákban található kollagén biológiailag tökéletes az emberi szervezetben természetes módon jelen lévő kollagénnel, így a szervezet képes könnyedén felhasználni, és hatékonyan ellátni általa biológiai funkcióit. A legjobb kollagénforrás vegetáriánusok számára.

Hialuronsav

Az emberi szervezetben, főként a bőrben, az ízületi folyadékban és a szem üvegtestében természetes módon előforduló anyag.

A víz megkötésével jelentősen javítja a bőr hidratáltságát, rugalmasságot és feszességet ad. Elengedhetetlen az ízületek egészségének szempontjából is: olyan megoldást hoz létre a szervezetben, amely tökéletes „kenőanyagként” szolgál az ízületek és a csontok közötti súrlódás csökkentésére.

C-vitamin
 – nélkülözhetetlen a kollagén megfelelő szintéziséhez. A Pure Egg Membrane étrend-kiegészítőben található természetes C-vitamin acerolakivonatból származik.

 

297344683_5920137811347590_1829562483140114409_n.jpg

Tudtad ,hogy az  X típusú kollagén - Kifejezetten a porcokban fellelhető kollagéntípus, a II-es típusú kollagénnel együtt építik fel a porcokat.

pure-egg-membrane.jpgpure-egg-membrane_1.jpg

Milyen a Pure Egg Membrane kapszula összetétele?
Egy Pure Egg Membrane kapszula 738 mg porított tojáshéjhártyát és acerolakivonatot tartalmaz, 70% C-vitaminra standardizálva. Pullulán kapszula.
11 990,00 Ft
wellness.jpg

15 kérdés 15 válasz a PURE EGG MENBRAN-al kapcsolatban  :

1. Mi az a Pure Egg Membrane?
Ez egy innovatív étrend-kiegészítő, amely tojáshéjhártyát juttat be a szervezetbe, acerolakivonatból származó természetes C-vitaminnal dúsítva. Elősegíti az ízületek, a csontok, kötőszövetek, izmok és bőr állapotának fenntartásához szükséges kollagén megfelelő szintézisét az emberi testben.

2. Milyen fajtájú / típusú kollagént tartalmaz?

A Pure Egg Membrane I, II, III, IV, V és X típusú kollagént tartalmaz.

3. Milyen nyersanyagból származik a Pure Egg Membrane-ban lévő kollagén?

A Pure Egg Membrane-ban található kollagén tojáshéjhártyából származik. Biológiailag tökéletes az emberi szervezetben természetes módon jelen lévő kollagénnel, így a szervezet képes könnyedén felhasználni, és hatékonyan ellátni általa biológiai funkcióit.

4. Hogyan nyerik ki a kollagént?

A Pure Egg Membrane étrend-kiegészítőben található kollagént lengyel tudósok által kifejlesztett innovatív módszerrel nyerik ki. Sok éves kutatómunka után sikerült kidolgozniuk egy olyan technológiát, amelynek köszönhetően a hártyát vegyszerek használata nélkül választják le a tojáshéjról, és az így kapott porított tojáshártya tiszta, teljesen természetes eredetű, nem veszíti el jótékony összetevőit, optimális szinten tartva azokat.

5. Milyen összetevőket biztosít a Pure Egg Membrane a kollagénen kívül?

A Pure Egg Membrane tojáshéjhártya a biokompatibilis kollagénen kívül sok más fehérjét, hialuronsavat, endogén és exogén aminosavat, valamint mikroelemeket is tartalmaz. Ezenkívül az étrend-kiegészítőt acerolakivonatból nyert természetes C-vitaminnal dúsították, amely szükséges a kollagén megfelelő felszívódásához.

6. Milyen a Pure Egg Membrane kapszula összetétele?

Egy Pure Egg Membrane kapszula 738 mg porított tojáshéjhártyát és acerolakivonatot tartalmaz, 70% C-vitaminra standardizálva. Pullulán kapszula.

7. Ki használhatja a Pure Egg Membrane-t?

A Pure Egg Membrane-t 25 évesnél idősebb felnőtteknek ajánljuk. Ebben az életkorban az emberi test által természetesen előállított kollagén mennyisége csökkenni kezd.

8. Terhes kismamák és szoptató anyukák is használhatják a Pure Egg Membrane-t?

A Pure Egg Membrane használata előtt ajánlatos, hogy kikérjék orvosuk véleményét.

9. Úgy hallottam, hogy a kollagén mellé C-vitamint is szedni kell.

A C-vitamin szükséges a kollagén megfelelő előállításához, így a csontok, porcok és bőr megfelelő működésének biztosításához is. Ezért a Pure Egg Membrane acerolakivonatból nyert természetes C-vitaminnal lett dúsítva.

10. Hogyan kell használni a kapszulákat?

A Pure Egg Membrane-t napi 1-2 alkalommal kell szedni, vízzel leöblíteni. A terméket ne használd a változatos étrend alkalmazása helyett. A napi ajánlott mennyiséget ne haladd meg!

11. Mennyi ideig lehet szedni a Pure Egg Membrane-t?

A Pure Egg Membrane tartósan szedhető. Nincs szükség szünetet tartani ennek a kiegészítőnek a használata során. Vedd figyelembe az ajánlott napi adagot.

12. Van-e bármilyen ellenjavallat a Pure Egg Membrane használatával kapcsolatban?

Egészséges emberek számára nincs ellenjavallat. Ha azonban allergiás vagy az étrend-kiegészítő bármelyik alkotóelemére vagy egészségügyi problémáid vannak, konzultálj orvosoddal a Pure Egg Membrane alkalmazása előtt.

13. A Pure Egg Membrane mindennapi alkalmazása biztonságos?

A Pure Egg Membrane-t biztonságosan lehet használni az utasításnak megfelelően: egy kapszula naponta 1-2 alkalommal.

14. Gyerekek is használhatják a Pure Egg Membrane-t?

A Pure Egg Membrane-t felnőttek igényeihez igazították. Ezért nem javasolt az étrend-kiegészítő használata gyermekek számára.

15. A Pure Egg Membrane-t más étrend-kiegészítők használata mellett is alkalmazhatjuk?
Igen.

 pure_1.jpgbetterstyle.jpg

 

Pure Egg Membrane ,hatása ,összetevői , gyakori kérdések

pure_egg_membrane_pal-ispan_rita.pngA Pure Egg Membrane egy olyan innovatív étrend-kiegészítő, amely a tyúktojáshéj porított hártyáját tartalmazza, amely gazdag könnyen emészthető kollagénben, hialuronsavban, endogén és exogén aminosavakban és egyéb fehérjékben, például kondroitin-szulfátban, valamint mikroelemekben, például vasban, szilíciumban és cinkben.  Természetes C-vitaminnal van dúsítva, amely támogatja a kollagén megfelelő szintézisét az emberi szervezetben az ízületek, kötőszövetek, inak és a bőr megfelelő állapotának megőrzését.

pure_egg_membrane_pal-ispan_rita_betterstyle_pinterest_kep.png

 

 

Étrend-kiegészítő az ízületek, inak és bőr egészségének támogatására.


Pure Egg Membrane hatása:

  • a Pure Egg Membrane Segít az ízületi porcok regenerálásában.
  • a Pure Egg Membrane Serkenti az ízületek mozgásképességét.
  • a Pure Egg Membrane Minimálisra csökkenti a sportsérülések kialakulását, lelassítja az ízületi porcok elhasználódását.
  • a Pure Egg Membrane Hozzájárul az ízületek gyulladásának visszaszorításához, csökkenti a duzzanatot és a fájdalmat.
  • a Pure Egg Membrane Segít a bőr állapotának javításában.
  • a Pure Egg Membrane Segíti a szervezet elasztinszintézisét és -szállítását
  • a Pure Egg MembraneSegít javítani a bőr rugalmasságát és feszességét.

Lengyel tudósok felfedezése globális léptékben: sok évnyi kutatás után sikerült olyan technológiát kifejleszteni, amelynek köszönhetően a tyúktojás héjának porított hártyái optimális arányban megtartják az összes értékes összetevőjüket.

Ez az áttörő technológia lehetővé teszi a hártyák leválasztását vegyszerek használata nélkül, aminek köszönhetően teljesen tiszta membránt kapunk.

Magas biológiai biztonság – a tojáshártyákból származó kollagént az jellemzi, hogy gyakorlatilag nem képes kiváltani allergiás és immunológiai reakciókat.

A hártya kinyerése öko megoldás, amely biztonságos a környezetre és az állatokra is.

 

A természetes tyúktojáshéjhártya egy a természet által létrehozott biogén anyag, amely a kötőszövetek, az ízületek és a bőr számára előnyös összetevőket foglal magában.
A tyúktojáshártyában előforduló minden természetes összetevő szinergikus, komplex hatást fejt ki, nem mindennapi hatékonyásággal rendelkezik. Ezért a hártyát a "természet csodájának" is hívjuk.

  • I, II, III, IV, V, X típusú kollagén
  • Hialuronsav
  • Egyéb fehérjék, például kondroitin-szulfát
  • Endogén és exogén aminosavak
  • Nyomelemek, például vas, szilícium, cink


Kollagén
A legfontosabb szerkezeti fehérje, amely az emberi szervezet minden fehérjéjének 30%-át adja. 25 éves kortól a szervezet kollagéntermelése csökken.

A tojáshéjhártyákban található kollagén biológiailag tökéletes az emberi szervezetben természetes módon jelen lévő kollagénnel, így a szervezet képes könnyedén felhasználni, és hatékonyan ellátni általa biológiai funkcióit. A legjobb kollagénforrás vegetáriánusok számára.

Hialuronsav

Az emberi szervezetben, főként a bőrben, az ízületi folyadékban és a szem üvegtestében természetes módon előforduló anyag.

A víz megkötésével jelentősen javítja a bőr hidratáltságát, rugalmasságot és feszességet ad. Elengedhetetlen az ízületek egészségének szempontjából is: olyan megoldást hoz létre a szervezetben, amely tökéletes „kenőanyagként” szolgál az ízületek és a csontok közötti súrlódás csökkentésére.

C-vitamin
 – nélkülözhetetlen a kollagén megfelelő szintéziséhez. A Pure Egg Membrane étrend-kiegészítőben található természetes C-vitamin acerolakivonatból származik.

CSIRKETOJÁSHÉJ-HÁRTYA, ebben: 738mg
KOLLAGÉNEK kb. 25%
EGYÉB FEHÉRJÉK (beleértve a gazdag, ciszteinben, kondroitinben, fibronektinben és más anyagokban) kb. 68%
HIALURONSAV kb. 5%
MIKROELEMEK (Fe, Co, Si, Cu, Zn) kb. 2%
TERMÉSZETES C-VITAMIN 22mg

278968077_1621587221547824_5599175034562488488_n.png

Válaszd a Pure Egg Membrane-t, ha

 

  • szeretnéd megőrizni csont- izületi rendszered egészségét és hatékonyságát
  • szeretnéd megállítani a bőröd rugalmasságának elvesztését és megelőzni a korai öregedést
  • problémáid vannak az izületeiddel , szeretnéd növelni fizikai aktivitásod és javítani az élrtminőségeden
  • fizikailag aktív vagy izületeid fokozott terhelésnek vannak kitéve edzés közben
  • szeretsz napozni (tudtad hogy napozás közben jelentős hialurionsav és kollagén vesztés lép fel?)
  • épp a menopauza szakaszában vagy amikor fokozott a kollagén és elasztin vesztés a szervezetedben

Gyakori kérdések :

 

1. Mi az a Pure Egg Membrane?
Ez egy innovatív étrend-kiegészítő, amely tojáshéjhártyát juttat be a szervezetbe, acerolakivonatból származó természetes C-vitaminnal dúsítva. Elősegíti az ízületek, a csontok, kötőszövetek, izmok és bőr állapotának fenntartásához szükséges kollagén megfelelő szintézisét az emberi testben.

2. Milyen fajtájú / típusú kollagént tartalmaz?
A Pure Egg Membrane I, II, III, IV, V és X típusú kollagént tartalmaz.

3. Milyen nyersanyagból származik a Pure Egg Membrane-ban lévő kollagén?
A Pure Egg Membrane-ban található kollagén tojáshéjhártyából származik. Biológiailag tökéletes az emberi szervezetben természetes módon jelen lévő kollagénnel, így a szervezet képes könnyedén felhasználni, és hatékonyan ellátni általa biológiai funkcióit.

4. Hogyan nyerik ki a kollagént?
A Pure Egg Membrane étrend-kiegészítőben található kollagént lengyel tudósok által kifejlesztett innovatív módszerrel nyerik ki. Sok éves kutatómunka után sikerült kidolgozniuk egy olyan technológiát, amelynek köszönhetően a hártyát vegyszerek használata nélkül választják le a tojáshéjról, és az így kapott porított tojáshártya tiszta, teljesen természetes eredetű, nem veszíti el jótékony összetevőit, optimális szinten tartva azokat.

5. Milyen összetevőket biztosít a Pure Egg Membrane a kollagénen kívül?
A Pure Egg Membrane tojáshéjhártya a biokompatibilis kollagénen kívül sok más fehérjét, hialuronsavat, endogén és exogén aminosavat, valamint mikroelemeket is tartalmaz. Ezenkívül az étrend-kiegészítőt acerolakivonatból nyert természetes C-vitaminnal dúsították, amely szükséges a kollagén megfelelő felszívódásához.

6. Milyen a Pure Egg Membrane kapszula összetétele?
Egy Pure Egg Membrane kapszula 738 mg porított tojáshéjhártyát és acerolakivonatot tartalmaz, 70% C-vitaminra standardizálva. Pullulán kapszula.

7. Ki használhatja a Pure Egg Membrane-t?
A Pure Egg Membrane-t 25 évesnél idősebb felnőtteknek ajánljuk. Ebben az életkorban az emberi test által természetesen előállított kollagén mennyisége csökkenni kezd.

8. Terhes kismamák és szoptató anyukák is használhatják a Pure Egg Membrane-t?
A Pure Egg Membrane használata előtt ajánlatos, hogy kikérjék orvosuk véleményét.

9. Úgy hallottam, hogy a kollagén mellé C-vitamint is szedni kell.
A C-vitamin szükséges a kollagén megfelelő előállításához, így a csontok, porcok és bőr megfelelő működésének biztosításához is. Ezért a Pure Egg Membrane acerolakivonatból nyert természetes C-vitaminnal lett dúsítva.

10. Hogyan kell használni a kapszulákat?
A Pure Egg Membrane-t napi 1-2 alkalommal kell szedni, vízzel leöblíteni. A terméket ne használd a változatos étrend alkalmazása helyett. A napi ajánlott mennyiséget ne haladd meg!

11. Mennyi ideig lehet szedni a Pure Egg Membrane-t?
A Pure Egg Membrane tartósan szedhető. Nincs szükség szünetet tartani ennek a kiegészítőnek a használata során. Vedd figyelembe az ajánlott napi adagot.

12. Van-e bármilyen ellenjavallat a Pure Egg Membrane használatával kapcsolatban?
Egészséges emberek számára nincs ellenjavallat. Ha azonban allergiás vagy az étrend-kiegészítő bármelyik alkotóelemére vagy egészségügyi problémáid vannak, konzultálj orvosoddal a Pure Egg Membrane alkalmazása előtt.

13. A Pure Egg Membrane mindennapi alkalmazása biztonságos?
A Pure Egg Membrane-t biztonságosan lehet használni az utasításnak megfelelően: egy kapszula naponta 1-2 alkalommal.

14. Gyerekek is használhatják a Pure Egg Membrane-t?
A Pure Egg Membrane-t felnőttek igényeihez igazították. Ezért nem javasolt az étrend-kiegészítő használata gyermekek számára.

15. A Pure Egg Membrane-t más étrend-kiegészítők használata mellett is alkalmazhatjuk?
Igen.betterstyle_1.jpg

 

Kiknek ajánljuk a PURE EGG MEMBRANE kapszulát???

membran.jpg
A tojáshéj membrán gyógyhatású.
A membrán az a vékony, fehér hártya, amely belülről fedi a tojáshéjat.
Gazdag tápanyagokban -  amelyek elősegítik az ízületek regenerálódását
Kiváló gyógyító hatása van a fájdalmas ízületi gyulladásokra. Egy 2009-ben végzett kutatás eredményeképp megállapították, hogy azoknak a betegeknek, akik 7 napig 500 mg tojáshéj membránt szedtek, jelentősen csökkent az ízületi fájdalmuk, rugalmasságuk növekedett. A résztvevők fele 30 napos kezelés után teljesen fájdalommentes lett.
A tojáshéj membrán egyéb jótékony hatásai:278968077_1621587221547824_5599175034562488488_n.png
▪︎ Erősíti a csontokat, védelmet nyújt a csontritkulással szemben. Régen a gyerekeknek adták csonterősítőként/ vérszegénység ellen.
▪︎ Csökkenti a koleszterinszintet.
▪︎ Enyhíti a gyomorégést. Ha gyakran fordul elő gyomorégés, érdemes kúraszerűen fogyasztani a tojáshéj membránt, néhány nap alatt enyhíti a panaszokat.
▪︎Magas kálciumtartalma miatt segítséget nyújt az allergiás megbetegedések kezelésében.
▪︎ Fogyókúrák esetében segít a súlyfelesleg csökkentésében.
▪︎A benne meglelhető kalcium fokozza a köröm és hajnövekedést.
▪︎Magas cinktartalmának köszönhetően hozzájárul a pattanások megszüntetéséhez.
▪︎Lúgosítja a szervezetet.

Kiknek ajánljuk a PURE EGG MEMBRANE kapszulát???

- Azoknak AKIK törődnek a bőrükkel (25+)
(szeretnék megállítani bőrük rugalmasságának elvesztését, valamint a korai öregedést)
- Azoknak AKIK szeretnek rendszeresen edzeni,sportolni (30+)
-Azoknak AKIK szeretnek napozni (35+)
( A napozás során jelentős kollagén- és hialuronsav veszteség lép fel)
-Azoknak AKIK szeretnék fenntartani egészségüket. (45+)
( Csont és ízületi mozgásképességét)
-Azoknak a NőKNEK akik elérték a memopauza szakaszát (55+)
(ilyenkor még nagyobb a kollagén- és elasztin vesztés)
- Azoknak AKIK ízületi gondokkal küszködnek (65+)
( fizikai aktivitásuk és életminőségük megőrzése érdekében)
A tyúktojáshéj természetes hártyaja a természet által megalkotott biogén anyag, amely különböző összetevőket kapcsol össze hatékony a kötőszövetek, ízületekés bőr szempontjából.
Milyen összetevőket tartalmaz??
- Az I-es,II-es, III-as, IV-es, V-ös és X-es típusú kollagén biológiailag megegyezik az emberi szervezetben lévő kollagénnel, ezáltal igen magas felszívódó képességgel rendelkezik, és hatékonyan látja el biológiai funkcióit
- Hialuronsav
- Endogén és Exogén aminosavak
- Kondroitin
- Vas
- Szilícium
- Cink
A tyúktojás héjában előforduló minden természetes összetevő szintetikus komplex hatást fejt ki, nem mindennapi hatékonysággal rendelkezik.
Ezért a "TERMÉSZET CSODÁJÁNAK" is hívjuk!
betterstyle_1.jpgwellness.jpg

Pure Egg Membrán már JÚNIUS 1-től elérhető

pure_egg_2.png

Már csak két nap és elérhető ez az egyedülálló ÉTRENDKIEGÉSZíTŐ!!

Korábban már írtam erről a készítményünkől, a BlueNature nem mindennapi terméke lesz!
De miért egyedülálló ez a tojáshéj membrán (hártya) kapszula?
Természetes, vegtáriánus, GMO mentes, környezetbarát,
biológiailag megfelelő ezért könnyen felszívodik,
töltő és tartósítószer mentes,
életciklusunkkal kompatibilis,
1 kapszuláan 738 mg porított hártya.

Na de miért egyedülálló???

A hártya kinyerése természetbarát, biztonságos a környezetre és az állatokra is.
A kinyerés technológiája teljesen  egyedülálló!!
Sikerült sok évnyi kutatás után a lengyel tudósoknak egy olyan technológiát kifejleszteni ami által a porított tojás hártya megtartja optimális arányban az összes értékes összetevőjét. Nem kell bonyolult kémiai folyamatoknak kitenni illetve nem kell áztatással  kivonni az értékes hatóanyagokat ....
Fáj a térded?
Izületi kopásod van?
Rugalmatlan vagy?
Gyötőr a meopauza?
Sportolsz?
Izületi bántalmaid vannak, esetleg sérülésed?

Szerezd be! Júniustól elérhető!

Én tuti beszerzem!
Ha tetszenek termékeink, legyél Te is klubtag és vásárolj nagykeráron min. - 30 % engedménnyel az akciós termékeket is! Csak jól járhatsz hiszen a kedvezményed akár 50-90%-os is lehet!
Kapsz ingyen BetterStyle katalógust, kaphatsz ajándékokat is!
 Részletekért kattints a nyílra: 

nyil_rita.png

278968077_1621587221547824_5599175034562488488_n.png

Fedezd fel a természet bölcsességének és az áttörő, innovatív technológia tökéletes kombinációját!

Pure Egg Membrán from Blue Nature

Egy fantasztikus egyedülálló termék a
PURE EGG MEMBRÁN kapszula
végre június 1-től elérhető!!!
Fedezd fel a természet bölcsességek és az áttörő, innovatív technológia kombinációját!
- A PURE EGG MEMBRÁN hatékony életünk minden szintjén
-Nem mindennapi felfedezés, a látványos hatás egészséged érdekében
-Segít az ízületi porocok regenerálásában
- Serkenti az ízületek mozgásképességét
- Minimálisra csökkenti a sportsérülések kialakulását
- lassítja az ízületi porocok elhasználódását
- Hozzájárul az ízületi gyulladások visszaszorításához
- Csökkenti a duzzanatot és fájdalmat
- Serkenti a bőr állapotának javítását és a szervezet elasztinszállítását
Fő összetevői:. Hialuron sav , Kollagén , Természetes C vitamin
738 mg 1 kapszulában
  • Aceolából nyert C vitaminnal gazdagítva mely elengedhetetlen a kollagén felszívódása érdekében
  • Természetes összetevők
  • GMO mentes
  • Vegetáriánus
  • Biológiailag megfelelő könnyen felszívódó
  • Életciklusunkkal kompatibilis
  • Töltő és tartósítószer mentes
  • Környezetbarát
  • 738 mg porított hártya 1 kapszulában
membran.jpg

Üdvözöllek az Egészség a természet erejével blog oldalán

A blog fő célja hogy minnél több ember megismerje a Természetes immunerőstés fontosságát !

Rengeteg készítmény van a piacon......

 tudjuk e pontosan mit mire használjunk ?

milyen összetevőket tartalmaznak ?

mennyi hatóanyagot taralmaznak illetve azek a hatóanyagok milyen hatással vannak a szervezetre ?

A Blogon kesresztül szeretném nektek bemutatni azokat a termékeket amelyeket én és a családom használunk egészségünk megőrzése illetve megelőzés céljából

 

 

wellness.jpg

 

 

 

süti beállítások módosítása