Pure Egg Menbrane Életminőséged Érdekében

LifeStyle&HomeStyle Ritával

LifeStyle&HomeStyle Ritával

MIÉRT OLYAN EGÉSZSÉGES A FOKHAGYMA? - A FOKHAGYMA GYÓGYHATÁSAI

Természetes szövetségesed immunitásod megerősítésében - Ismerd meg a fokhagyma jótékony hatásait

2022. október 13. - Pál Ispán Rita

 

305546897_1712970892409456_7292095489149764671_n.jpg

Ezt a fűszernövényt már közel ötezer éve ismerik és használják az emberek. Egyiptomi tekercsek és görög orvosi feljegyzések is megemlékeznek a fokhagyma gyógyító hatásáról, amelyet számos betegség kezelésére alkalmaztak. A fokhagyma talán a gyógynövényvilág csodaszere. Az ősi egyiptomiak nemcsak bálványozták a fokhagymát, hanem a rabszolgáikat is azzal etették, hogy egészségesek legyenek.

Ez a különleges gyógynövény úgyszólván mindenre alkalmas, a fülfertőzések kezelésétől kezdve a szívbajok gyógyításán át, egészen a rákos megbetegedések esetleges kiegészítő kezeléséig. Még tüdőbaj kezelésére is használták, nem is sikertelenül.

Louis Pasteur annak idején néhány gerezd fokhagymát tett egy baktériumtenyészetet tartalmazó petri csészébe. Nagy meglepetésére azt tapasztalta, hogy a fokhagyma valóban elpusztított számos kellemetlen baktériumot.

Az 1950-es években Albert Schweitzer afrikai missziós munkája során fokhagymával kezelt kolerában, tífuszban és amőbás vérhasban szenvedő betegeket. Mindkét világháború alatt, amikor még az antibiotikumok nem álltak rendelkezésre, fokhagymát használtak a harctéren a sebek fertőtlenítésére és az üszkösödés megakadályozására. A szovjet hadsereg olyan nagy mértékben alkalmazta a fokhagymát, hogy el is nevezték „orosz penicillin”-nek.

 

pexels-jievani-8185498.jpg

A FOKHAGYMA TITKA A HATÓANYAGAIBAN REJLIK

 

Annak ellenére, hogy a fokhagyma jótékony hatását több tényezőnek köszönhetjük, valamint, hogy a tudomány úgy véli, hogy egészségjavító hatása sok különböző hatóanyag interakciójából adódik össze, az alliint tartják az egyik legfontosabb hatóanyagnak. A fokhagyma felaprítása és pucolása következtében az alliin aminosavvá változik, melynek neve allicin. A fokhgymát elfogyasztva az allicin hatására megnő a vérben az antioxidánsok mennyisége, melyek képesek szembeszállni a szabad gyökök károsító hatásával. Ennek köszönhetően lelassul a szervezetünk öregedési folyamata. Lássuk, hogy milyen további hatásai vannak a fokhagymának.

garlic.jpeg

NÉZZÜK AKKOR MIRE JÓ A FOKHAGYMA ÉS MILYEN HATÁSSAL VAN A SZERVETÜNKRE:

  • Dr. Gustav Belz professzor a szív-, és érrendszeri betegségek mainzi kutatóintézetének igazgatója kétszáz embert vizsgált, akik közül száz a múltban rendszeresen fogyasztott fokhagymát. Kiderült, hogy a fokhagyma evők lényegesen életerősebbek voltak és erős érfalakkal rendelkeztek. Ez az eredmény azért fontos, mert az emberek érfala életük második felében általában megkeményedik. Megállapították, hogy a rendszeres fokhagymafogyasztás eredményeként az emberek 15 évvel tovább maradnak fiatalok, mivel a fokhagyma hatása tehát, hogy megvéd az érelmeszesedéstől, segíti a szív munkáját valamint javítja a vérkeringést. Fontos gyógynövény a szív- és érrendszer állapotának javításában. Rendszeres használata csökkentheti a vérnyomást, a magas koleszterinszintet, és segít megelőzni az érelmeszesedést. A nyers fokhagyma ugyanis allicint tartalmaz, amely lazítja a véredények sima izmait. Amikor ezek az izmok ellazulnak, a vérerek tágulnak és a vérnyomás csökkenhet.
  • A fokhagyma fontos antibiotikum, de a gyógyszertári antibiotikumokkal ellentétben antivirális hatású is. Megfázás, influenza, hörghurut, tüdőgyulladás és más fertőzések esetén úgy segít, hogy közben nem rombolja le a bélflórát mellékhatásként. Hatékony emésztőrendszeri zavarok, gyomor-, és bélpanaszok,  enyhítésére.  Az allicin egy kén tartalmú vegyület, ennek okán baktérium-, vírus-, és gombaölő hatása is van. A gyógyszeriparban főként ezen tulajdonságát használják. 
  • A fokhagymának kimutatták rák-megelőző hatását is, egyes kutatások arra utalnak, hogy a fokhagyma elfogyasztása segíthet megelőzni bizonyos rákfajtákat. Több tanulmány is kapcsolatot talált a fokhagymában gazdag étrend és a gyomor-, vastagbél-, nyelőcső-, hasnyálmirigy- és emlődaganatok között.de ezen a vonalon aztán nem indult meg gyógyszer fejlesztés.
  • A fokhagyma erősíti a csontokat A fokhagyma sok B6- és C-vitamint, cinket és mangánt tartalmaz, melyeknek fontos szerepük van csontjaink egészségében, illetve megerősítik a kötőszöveteket. 
  • A fokhagyma agyra gyakorolt hatása A fokhagyma képes megvédeni az agysejteket a károsodástól. Ezt egy speciális szénhidrát származék, a FruArg magas koncentrációjának köszönhet. Ebből kifolyólag olyan időskori betegségek megelőzésénél is segíthet, mint például a demencia.

Ha szeretnéd te is támogatni az immunrendszered vagy a szervezeted természetes módon, akkor kiváló erre az

Immunity Garlic Power

 

étrendkiegészítő a BlueNature - től

 

Nagyon magas a fekete bodza bogyó tartalma 100mg / kapszula. Mellé tartalmaz még bodorrózsát és ördögcsáklyá. A BlueNature termékei 100%-ban természetes összetevőkből állnak, gyümölcs és zöldség koncentrátumok! 

immunity.jpg

A Immunity Garlic Power étrend-kiegészítő természetes módon erősíti az immunrendszert annak érdekében, hogy a test könnyebben megbirkózzon a vírusokkal. Három erős, természetes eredetű hatóanyagot foglal magában: fokhagyma-, bodorrózsa- és ördögcsáklya-kivonatot.
Mi a különbség a Immunity Garlic Power és más piacon kapható, fokhagymát tartalmazó étrend-kiegészítők között?

Magas hatóanyag-koncentráció
A Immunity Garlic Power-ben található minden növényi kivonat a szabványoknak megfelelő, állandó, nagy mennyiségű hatóanyagot tartalmaz. Minden kapszula 4,2 mg allicint és 8,4 mg alliint tartalmaz, amelyek az egészség szempontjából igen értékesek, mivel felveszik a harcot a mikrobákkal, azaz a vírusokkal és baktériumokkal. Ezenkívül 10 mg-ban polifenolokat is tartalmaz, amelyek antioxidáns hatásuk révén pozitív hatással vannak a szervezet regenerálódására.

A "clean label" filozófiájának megfelelő összetétel
A "Clean label" azt jelenti, hogy az étrend-kiegészítő csak a szükséges összetevőket tartalmazza, töltőanyagok, sűrítők, tartósítószerek és egyéb szükségtelen anyagok nélkül.

Összetevők:

 

Fokhagyma:

  • vírusölő hatással bír;
  • segít megelőzni a felső légutak fertőzéses betegségeinek kialakulását, valamint lerövidíti azok lefolyását;
  • természetes antibiotikumként is használják, meggátolja a baktériumok fejlődését

A fokhagyma egyéb jótékony hatásai:

  • segít immunrendszerünk általános erősítésében;
  • jó hatással van a tápcsatorna működésére és segít az élősködők eltávolításában;
  • reumaellenes hatású - csökkenti az ízületi gyulladást;
  • képes legyőzni a szabad gyököket és lassítja az újabbak kialakulását, ezáltal pedig késlelteti a szervezet öregedését.

Bodorrózsa:

  • immunrendszer-serkentő tulajdonságai miatt nagyra becsülik;
  • gátolja a vírusok terjedését*, mivel megakadályozza, hogy elhagyják a fertőzött sejteket, és megakadályozza, hogy további sejteket fertőzzenek meg;
  • antimikrobiális hatás széles spektruma: felveszi a harcot mind a vírusokkal, mind pedig a baktériumokkal, gombákkal, protozoákkal és az élesztőgombákkal;
  • antioxidációs hatású, megvédi a sejteket a szabadgyökök hatásai ellen.

*élő szervezeten kívül (in vitro) végzett kutatás

Ördögcsáklya:

  • fájdalomcsökkentő és gyulladáscsökkentő hatású (ahogyan azt a jelenleg végzett kutatások is igazolják)*
  • a fitoszterolok csökkentik a vér koleszterinszintjét, pozitív hatással vannak a szívre és a keringési rendszerre, gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkeznek;
  • A fenolsavak segítenek a káros baktériumok leküzdésében.



Trió: A fokhagyma + bodorrózsa + ördögcsáklya a legjobb választás azok számára, akik természetes módon szeretnék javítani szervezetük immunitását.

 

Használd a Immunity Garlic Power-t, amennyiben:

  • természetes módszert keresel a vírusok és baktériumok elleni védelemre
  • segíteni szeretnél immunrendszerednek
  • meg szeretnéd előzni a megfázás és a felső légutak fertőzésének kialakulását

valamint szeretnéd enyhíteni ezek lefolyását.
Használj napi egy kapszulát bő vízzel leöblítve.
Használd a Immunity Garlic Power-t az Vitamin C Natural. A két étrend-kiegészítő kiegészíti egymás hatékonyságát:

  • A Immunity Garlic Power vírusölő
  • és antibakteriális hatással rendelkező összetevőket juttat a szervezetbe, míg az Vitamin C Natural természetes C-vitamin gazdag forrása, amely az immunrendszer megfelelő működéséhez szükséges.

A Immunity Garlic Power 3 havi használatát követően ajánlott 2-3 hét szünetet tartani.

Miért is éri meg Neked, hogy klubtag vagy?

  1. Nagykeráron töltheted fel a háztartásodat olyan termékekkel amelyeket mindennap használsz! Így nem idegennél hagyod a pénzedet a boltban hanem magadnál, a saját üzleteben! Akár 90%-os kedvezményt is kaphatsz!
  2. Olyan termékek kerülnek a háztartásodba és olyan termékeket használsz amik jobb minőségűek mint a bolti, tehát kevesebbet kell belőlük használni  alkalmanként, így tovább tart! Ezáltal környezet tudatosabbá is tudsz válni, és még megtakarításod is keletkezik!
  3. Cipelned sem kell hiszen házhoz hozza a futár!
  4. Ha jól vásárolsz nincs szállítási díjad sem, de kaphatsz szállítási díj akciót is!
  5. Jutalmazzák a vásárlásaidat

 

 NÉZD MEG AZ AKTUÁLIS KATALÓGUS-T 

 KATTINTS IDE AMENNYIBEN SZERETNÉL TE IS KLUBTAG LENNI ÉS AKTIVÁLD A SAJÁT WEBIRODÁDAT 

süti beállítások módosítása